Despre noi

SC EDREX Prod Com SRL a luat fiinta in anul 1991 si are ca obiect de activitate acoperiri electrolitice: zincare electrolitica, cuprare electrolitica, nichelare electrolitica, cromare electrolitica, stanare electrolitica, alamire electrolitica, atat pe piese din otel, cat si din cupru, alama, zamac.

In tot acest timp, SC EDREX Prod Com SRL a urmarit sa dezvolte si sa modernizeze capacitatea de productie, sa imbunatateasca indicii de productivitate si calitate si sa formeze un personal foarte bine calificat.

SC EDREX Prod Com SRL este interesata in mod constant de imbunatatirea relatiilor cu clientii, depunand continuu efort in cresterea promptitudinii si calitatii serviciilor catre clienti.

Activitatea de productie fiind cu impact asupra mediului, SC EDREX Prod Com SRL a creat toate conditiile in respectarea normelor de mediu, astfel incat aerul, cat si apele rezultate in urma procesului de acoperiri galvanice, sunt filtrate si neutralizate, printr-un proces automat, asistat de calculator.

SC EDREX Prod Com SRL garanteaza seriozitate si profesionalism!

Zincare

Vezi detalii

Cuprare

Vezi detalii

Nichelare

Vezi detalii

Cromare

Vezi detalii

Alamire

Vezi detalii

Stanare

Vezi detalii